Feestlocatie in Limburg?
De Paterskerk in Weert.


Top feestlocatie in Weert

Op zoek naar een feestlocatie in Brabant of Limburg? De Paterskerk in Weert biedt een top feestlocatie voor de meest uiteenlopende evenementen. Zo is het mogelijk De Paterskerk te gebruiken als feestlocatie voor een bruiloft, het vieren van een jubileum, een verjaardag, bedrijfsfeest of een ander evenement waarvoor u hard een feestlocatie nodig hebt. De mogelijkheden zijn heel breed.

Waarom de Paterskerk als feestlocatie?

De Paterskerk is om meerdere redenen geschikt voor het gebruik als feestlocatie. Te beginnen met het monumentale gebouw. De Paterskerk is een franciscaner klooster en kerk uit 1461. Het feit dat op deze feestlocatie al meer dan 500 jaar verschillende evenementen plaatsvinden, geeft het een monumentale ambiance. Behalve de uitstraling van De Paterskerk, maakt de plaats waar het gelegen is de feestlocatie helemaal af. De kerk ligt op loopafstand van het centrum van Weert in de groenste regio van de wereld. De Paterskerk is de enige historische locatie van formaat in Weert, wat het nog meer tot een echte feestlocatie maakt.

Evenementen en culturele manifestaties

Behalve De Paterskerk als feestlocatie te gebruiken, kan er nog veel meer georganiseerd worden. Denk hierbij aan zakelijke ontmoetingen, exposities, congressen, koffietafels of uitvaartdiensten. De Paterskerk weet elk evenement of culturele manifestatie op een spraakmakende wijze tot een unieke beleving te maken. Daarom is De Paterskerk uw antwoord op uw zoektocht naar een feestlocatie. De dagelijkse exploitatie wordt verzorgd door:

Paterskerk Evenementen
Liesbeth Maes-Camfferman, telefoon: 06 – 51 386 398

Reserveer de Paterskerk

© Copyright - Paterskerk
webdesign: Artis