Zoekt u een trouwlocatie in Limburg?
De Paterskerk in Weert.


Top trouwlocatie in Weert

Op zoek naar een trouwlocatie in Brabant of Limburg? De Paterskerk in Weert biedt een top trouwlocatie. Een onvergetelijke trouwdag begint bij een onvergetelijke trouwlocatie. De Paterskerk helpt graag van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken door te voorzien in de prachtigste trouwlocatie. De mogelijkheden zijn heel breed, er zijn drie verschillende assortimenten te boeken. Denk daarbij aan een enigszins kleine bruiloft tot een bruiloft inclusief groot feest.

Waarom de Paterskerk als trouwlocatie?

De Paterskerk is helemaal geschikt als een sprookjesachtige trouwlocatie. De Paterskerk is een oer Limburgs franciscaner klooster uit 1461. De unieke monumentale sfeer maakt de locatie ideaal voor de perfecte trouwdag. In en om de Paterskerk vinden al meer dan 500 jaar verschillende bijzondere evenementen plaats. De groene omgeving maakt de trouwlocatie ideaal voor de mooiste dag van je leven. De kerk ligt bovendien op loopafstand van het centrum van Weert in de groenste regio van de wereld. Deze historische trouwlocatie is uniek in de regio, door haar omvang en volkomen unieke sfeer.

Evenementen en culturele manifestaties

De Paterskerk is de ideale trouwlocatie in de regio Weert. Naast dat de Paterskerk een top trouwlocatie is in Limburg kan er nog veel meer georganiseerd worden. De geschiedenis leeft op het hele terrein, ideaal voor het organiseren van feesten, zakelijke ontmoetingen, uitvaartdiensten, congressen, koffietafels of exposities. Elk evenement of activiteit wordt een unieke beleving bij de Paterskerk. Deze sprookjesachtige trouwlocatie staat garant voor een onvergetelijke trouwdag. De dagelijkse exploitatie wordt verzorgd door:

Paterskerk Evenementen
Liesbeth Maes-Camfferman, telefoon: 06 – 51 386 398

Reserveer de Paterskerk

© Copyright - Paterskerk
webdesign: Artis