Vergaderruimte in Limburg nodig?
De Paterskerk in Weert.


Top vergaderruimte in Weert

Op zoek naar een vergaderruimte in Brabant of Limburg? De Paterskerk in Weert biedt een top vergaderruimte, op een strategische plaats in een prachtig pand. Zo is het mogelijk De Paterskerk te gebruiken als vergaderruimte voor bedrijfsbesprekingen, overleg binnen de vereniging of sportclub. Alles waarvoor u hard een vergaderruimte nodig hebt! De mogelijkheden zijn heel breed.

Waarom de Paterskerk als vergaderruimte?

Een inspirerende vergaderruimte nodig? De Paterskerk is zeer geschikt als speciale vergaderruimte. Dit unieke franciscaner klooster en kerk stamt uit 1461. Dit monumentale pand uit Weert heeft een prachtige ambiance, ideaal voor een vergadering. In en om de Paterskerk in Weert vinden al meer dan 500 jaar zeer uiteenlopende evenementen plaats. Deze inspirerende sfeer hangt in en om het gebouw. Behalve de uitstraling van De Paterskerk, maakt de locatie in Weert het tot een complete en natuurlijke vergaderruimte. De kerk ligt op korte loopafstand van het centrum van Weert in de groenste regio van de wereld. Een inspirerende vergaderruimte als geen ander.

Evenementen en culturele manifestaties

De Paterskerk fungeert als veel meer dan alleen vergaderruimte. Na meer dan 500 jaar aan diverse evenementen in en rondom het pand in Weert kunt u veel meer dan alleen vergaderen. De Paterskerk biedt ruimte voor o.a. feesten, bruiloften, exposities, congressen, koffietafels of uitvaartdiensten. Welk evenement u ook voor ogen heeft bij de Paterskerk in Weert kunt u terecht voor een unieke beleving. Mede daardoor is De Paterskerk het antwoord op uw zoektocht naar een bijzondere vergaderruimte. De dagelijkse exploitatie wordt verzorgd door:

Paterskerk Evenementen
Liesbeth Maes-Camfferman, telefoon: 06 – 51 386 398

Reserveer de Paterskerk

© Copyright - Paterskerk
webdesign: Artis